Αλαφούζος: "Απαιτώ να μου πείτε..." - Όσα θα ζητήσει στη συνάντηση

Στη Λεωφόρο ο Αλαφούζος κι όχι μόνο!

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή σύσκεψη (12:00) που θα γίνει ανάμεσα στον επικεφαλής της διαιτησίας, Στιβ Μπένετ, και τους εκπροσώπους όλων των ομάδων.

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι ισχυροί άνδρες των Big 4, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό και (μέσω τηλεδιάσκεψης) ο Ιβάν Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ. Εκπροσώπηση θα έχουν και οι άλλες δύο ομάδες των playoffs, ο αντιπρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης και ο Αχιλλέας Μπέος από τον Βόλο.

H ατζέντα που θα θέσει ο Αλαφούζος στη σύσκεψη έχει προκαθοριστεί και δεν θα εξαρτηθεί από τους παρόντες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, o μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού θα επισημάνει σίγουρα ότι το τάιμινγκ της συνάντησης είναι κακό θα τονίσει ότι η σύσκεψη έπρεπε να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα προτού ο Μπένετ δρομολογήσει τους ορισμούς των διαιτητών για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές των πλέι οφ οι οποίες θα διεξαχθούν διαδοχικά σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Κατά δεύτερον ο Αλαφούζος αναμένεται να ρωτήσει τον Μπένετ πώς ακριβώς σκοπεύει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες καλύτερων διαιτητών όταν κατά την προ ημερών δήλωση του ίδιου του αρχιδιαιτητή αδυνατούσε να το πράξει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αν έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις τότε γιατί ο Μπένετ δεν τις αξιοποίησε για την πρεμιέρα των πλέι οφ και όρισε τον Μαυροβούνιο Νικόλα Νταμπάνοβιτς στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Αλαφούζος θα επιμείνει να μάθει από τον Μπένετ σε ποιες ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να τον κρίνει με βάση τις δεσμεύσεις του Άγγλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News