Ξανά για Αλεξανδρόπουλο και Παναθηναϊκό!

«Πάτησε» την Τότεναμ με Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ!

Πορτογαλικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει πάρει την απόφαση της για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ο νεαρός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη Σπόρτινγκ και «η πιο βιώσιμη επιλογή είναι να πάρει δανεικός το καλοκαίρι για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και αργότερα να επιστρέψει στην ομάδα».

Και εν συνεχεία επισημαίνεται ότι «τον τελικό λόγο σ’ αυτό θα έχει ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ».

Ταυτόχρονα, στα ρεπορτάζ επισημαίνεται πως από τον Γενάρτη ήταν, ήδη, στο τραπέζι ο δανεισμός του, αλλά όπως υπογραμμίζεται «τα πράγματα έγιναν περίπλοκα, διότι ο Έλληνας χαφ δεν μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα εκτός από τον Παναθηναϊκό, αφού είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους αυτή τη σεζόν και δεν μπορούσε να προχωρήσει η τρίτη».

Πάντως από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα έλεγε ναι σε ενδεχόμενη επιστροφή του Έλληνα χαφ με την μορφή δανεισμού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News