Παναθηναϊκός: «Καύσωνας» με 6 συμβόλαια που λήγουν

Παναθηναϊκός: «Καύσωνας» με 6 συμβόλαια που λήγουν

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοικτά μέτωπα με έξι συμβόλαια παικτών που μένουν ελεύθεροι ο καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό οι δύο πρώτες ανανεώσεις έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο και αφορούσαν τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Ρούμπεν Πέρεθ που υπέγραψαν νέα συμβόλαια, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η τρίτη αναπροσαρμογή έγινε τον Φεβρουάριο και είχε να κάνει με τον μεγάλο άτυχο της ομάδας τον Αϊτόρ. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός που μέχρι να τραυματιστεί ήταν ο πιο κομβικος παίκτης των «πράσινων», υπέγραψε και αυτός συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ένα συμβόλαιο αναγνώρισης της προσφοράς του στην ομάδα.

Απο κει και πέρα, υπάρχουν άλλα έξι συμβόλαια που λήγουν, με αυτό του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη να έχει πάρει αυτή την στιγμή προτεραιότητα, ανοίγοντας μάλιστα και ο σχετικός κύκλος συζήτησης.

Τα υπόλοιπα πέντε αφορούν τέσσερις αμυντικούς και έναν τερματοφύλακα. Ο λόγος για τους Αχιλλέα Πούγγουρα, Ζβόνιμιρ Σάρλια, Φακούντο Σάντσες, Τιμοτέους Πούχατς και τον 24χρονο κίπερ Βασίλη Ξενόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τον Πούχατς, ο 24χρονος Πολωνός αριστερός μπακ, έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Γερμανική Ουνιόν Βερολίνου με την οποία είναι δεσμευμένος μέχρι το 2025 και μένει να φανεί αν το «τριφύλλι» θα μπει σε φάση διαπραγμάτευσης μαζί της για την αποκτηση του.

Επίσης υπάρχει και ο Αντόνιο Σαβιέρ που αγωνίζεται δανεικός στον Λεβαδειακό, και μετά τον Ιούνιο δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Πληροφορίες «Καθημερινή»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News