Νέα σενάρια για Μπερνάρ, δύσκολα πώληση - Η στάση ΠΑΟ και παίκτη

Παναθηναϊκός: Πρέπει να... εμφανιστεί επειγόντως ο Μπερνάρ!

Μετά από αρκετό καιρό επέστρεψαν οι φήμες για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος, ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της χώρας του, κατέκτησε μαζί της το τελευταίο μεγάλο της τίτλο ( Κόπα Λιμπερταδόρες του 2013) και έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της καθώς πουλήθηκε για 25 εκατ. ευρώ στην Σαχτάρ Ντόνεσκ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ο Μπερνάρ έφυγε από τα Η. Εμιράτα, οι Βραζιλιάνοι κοίταξαν την περίπτωση του.

Όμως η υπόθεση ανάμεσα στο παίκτη και τον Παναθηναϊκό είχαν προχωρήσει και δεν υπήρχαν τα χρήματα για να μπουν σφήνα.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν και την θέληση τους να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Μπερνάρ στη ομάδα.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος Youtuber Ρικάρντο Αλεντσάρ, ο οποίος ασχόλειται με τα θέματα της Ατλέτικο Μινέιρο, αναφέρθηκε στην υπόθεση με ένα tweet του.

Αυτό που τόνισε είναι ότι ο Μπερνάρ θα ήθελε να γυρίσει στην «Arena MRV», αλλά εξήγησε πως αυτό πολύ δύσκολα θα συμβεί στη διάρκεια του 2023.

Και αυτό γιατί ο Μπερνάρ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Έτσι σκοπός των ανθρώπων της Μινέιρο είναι να περιμένουν την αποδέσμευση του από το Τριφύλλι ώστε να κάνουν την κίνηση τους.

Όσον αφορά τον Μπερνάρ, ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτεται προς το παρόν τον επαναπατρισμό του καθώς έχει εγκλιματιστεί άψογα στην Ελλάδα και το Τριφύλλι.

Δείτε το tweet:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News