Παναθηναϊκός: Λεωφόρο ή ΟΑΚΑ; Που θα παίξει Ευρώπη ανάλογα τη διοργάνωση

Παναθηναϊκός: Λεωφόρο ή ΟΑΚΑ; Που θα παίξει Ευρώπη ανάλογα τη διοργάνωση

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο την νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, αν το Τριφύλλι πάρει το φετινό πρωτάθλημα τότε θα είναι στη χειρότερη περίπτωση στους ομίλους του Conference League.

Αν βγει δεύτερος τότε θα χρειαστεί μόνο μία πρόκριση για να βρεθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο ενώ πιθανότητες έχει και στις άλλες περιπτώσεις.

Το θέμα το οποίο θα έρθει σύντομα στη  επιφάνεια όμως είναι το που θα παίξει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια ο Παναθηναϊκός.

Εμείς πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα ενδεχόμενα και να ξεδιαλύνουμε το τοπίο.

Αρχικά σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί σε ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ θα παίξει δεδομένα στο ΟΑΚΑ καθώς η Λεωφόρος δεν τηρεί τις προϋποθέσεις.

Αυτό που θα κάνει η διοίκηση είναι να παλέψει το να δώσουν οι πράσινοι τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην ιστορική τους έδρα.

Όσον αφορά το Europa League, η διοίκηση της ομάδας θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει η ομάδα να παίξει στη Λεωφόρο τόσο στα προκριματικά όσο και στους ομίλους.

Τέλος, σε περίπτωση που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αγωνιστεί στο Κόνφερενς Λιγκ τότε δεν υπάρξει θέμα με την Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην έδρα του τόσο στα προκριματικά όσο και στους ομίλους.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε το που θα καταλήξει φέτος ο Σύλλογος ο οποίος αυτή την στιγμή φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News