Παναθηναϊκός: Ποιος θα παραμείνει; Το μεγάλο ερωτηματικό του καλοκαιριού

Παναθηναϊκός: Το φαβορί -ανάμεσα στους δύο- για αποχώρηση

To ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ίσως το πιο ήσυχο της τελευταίας δεκαετίας όσον αφορά τις μεταγραφές, τις πωλήσεις και τις αποδεσμεύσεις.

Αυτό θα συμβεί καθώς τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε το ξεσκαρτάρισμα που ήθελε στο ρόστερ της ομάδας.

Τα μεγάλα συμβόλαια που δεν βοηθούσαν, οι παίκτες που δεν ταίριαζαν έγιναν παρελθόν και στη θέση τους ήρθαν με παίκτες με συμβόλαια αντίστοιχα της ποιότητας τους ενώ τα πρώτα βιολιά ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

Έτσι το φετινό καλοκαίρι θα δούμε για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό να προχωράει σε συγκεκριμένες μεταγραφές που θα δυναμώσουν την ομάδα και θα ανεβάσουν το επίπεδο.

Από κει και πέρα στόχος της διοίκησης θα είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Δημήτρη Κουρμπέλη το οποίο λήγει.

Στην συνέχεια θα πάρουν σειρά και κάποιοι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την επόμενη χρονιά όπως Μπρινιόλι, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης.

Ακόμα ένα θέμα που θα κριθεί να λύσει το Τριφύλλι και πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το τι θα γίνει με τους Σάρλια και Πούγγουρα.

Και τα δύο συμβόλαια λήγουν τον προσεχή Ιούνιο και θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση για το μέλλον των δύο παικτών.

Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει ένας από τους δύο στον Σύλλογο και να αποτελέσει την τέταρτη λύση πίσω από τον Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και τον στόπερ που θα αποκτηθεί το καλοκαίρι.

Το ποιος από τους δύο αξίζει περισσότερο να μείνει είναι μία μεγάλη συζήτηση.

Από την μία έχουμε τον Σάρλια ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί πάρα πολύ και έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όμως δεν μπορεί να ανέβει άλλο επίπεδο.

Από την άλλη έχουμε τον Πούγγουρα ο οποίος διανύει μία κακή χρονιά με τραυματισμούς όμως είναι καλός παίκτης και Έλληνας ενώ δεν διαμαρτύρεται για τον χρόνο συμμετοχής.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Γιοβάνοβιτς στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News