Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης για τρεις θέσεις και... ανανέωση!

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν κομβικός για τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα για χαφ είναι αργός, όμως από την άλλη είναι γρήγορος στη σκέψη και μπορεί να σου παίξει τίμια τρεις θέσεις, στόπερ, εξάρι αλλά και οκτάρι όπως βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Επειδή παίζει με μυαλό στοιχηματίζουμε πως σαν κεντρικός αμυντικός ο κάπτεν έχει όλες τις δυνατότητες να παρατείνει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μελλοντικά σε αυτήν τη θέση μπορεί να κρύψει όλες του τις αδυναμίες και να αναδείξει τα προσόντα του.

Να αξιοποιήσει την εμπειρία του διαβάζοντας σωστά την εξέλιξη των φάσεων παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο σωστή τοποθέτηση. Να βοηθήσει με την πρώτη καλή πάσα του την σωστή ανάπτυξη της ομάδας του.

Να παίξει το παιχνίδι με το …στόμα από μια θέση που θα βλέπει όλο το γήπεδο.

Τα ίδια λέγαμε προ ετών και για τον Κώστα Κατσουράνη (που ήταν, βέβαια, πληρέστερος παίκτης) επί θητείας Νίκου Νιόπλια στον πάγκο.

Ίσως συμβεί του χρόνου σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αν ανανεώσει με το Τριφύλλι! Για μας πάντως αξίζει την ανανέωση, το δείχνει στο γήπεδο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News