Παναθηναϊκός: Η νέα χρονιά με Μαντσίνι!

Παναθηναϊκός: Αυτά φέρνει στο Τριφύλλι ο Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι προσαρμόστηκε γρήγορα.

Το ωραίο είναι ότι μαζί του το καλό κλίμα διαμορφώθηκε από τα πρώτα κοντρόλ γιατί πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το πάθος του είναι δύσκολο να μην το διακρίνεις βλέποντάς τον να αγωνίζεται.

Μιλάμε για εξτρέμ που βγάζει πολύ ενέργεια, βάζει ένταση και δύναμη στις προσπάθειές του, είναι καλός στο ένας με έναν είτε όταν βρίσκεται σε θέση άμυνας, είτε όταν καλείται να περάσει τον αντίπαλό και προσφέρει ποικιλοτρόπως.

Σίγουρα δεν έχει την ποιότητα και το ηγετικό παράστημα του Σαραβάκου ή του Λέτο, αλλά διαθέτει προσόντα που τον κάνουν κάτι περισσότερο από χρήσιμο.

Παρότι τον είχαμε δει στο πέρασμα του από τον Αρη και ξέραμε ότι παίρνεις ένα παιδί με ενδιαφέροντα στοιχεία περιμέναμε να τον δούμε και στο τριφύλλι όπου η πίεση και το άγχος είναι δύσκολα διαχειρίσημα.

Σήμερα ο Αργεντινός είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες του πρωτοπόρου, ο χρόνος δεν γίνεται να κρύψει την πραγματικότητα που λέει ότι του χρόνου με καλύτερους συμπαίκτες δίπλα του και τον ίδιο να κάνει προετοιμασία θα προσφέρει περισσότερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News