Ιωαννίδης: Εκτός όλων των άλλων, είναι και μεγάλο παλικάρι!

Ιωαννίδης: Ο X-factor του Παναθηναϊκού!

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί μια αξιόλογη λύση για το 9.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο φορ που θα σου βάλει 20 γκολ το χρόνο μα από την άλλη ο πρωτοπόρος δεν έχει την πολυτέλεια να χαραμίσει αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Μην κάνετε το λάθος και μπείτε στη λογική να συγκρίνετε τον πιτσιρικά με άλλες μορφές του συλλόγου στη θέση του στράικερ γιατί με αυτήν τη λογική ο Παναθηναϊκός μετά τον Βαζέχα δεν έπρεπε να ξαναπάρει σέντερ φορ.

Ο νεαρός έχει καλή μικρή μεταβίβαση, δημιουργεί από χαμηλά, διαθέτει εκπληκτικά σωματικά προσόντα κάτι που είναι σημαντικό για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει τη δυνατότητα να κλείσει τον αντίπαλο στα καρέ του.

Έχει καλά πόδια, καλύπτει με πειθαρχία το χώρο του και μπορεί να παίξει εύκολα στο πλευρό του Σποράρ το έκανε και πέρσι πότε με το Μακέντα και πότε με τον Καρλίτος.

Σίγουρα δεν σκοράρει πολύ, αλλά είναι παίκτης ομάδας, θετικό πνεύμα στα αποδυτήρια κι όπως μας έδειξε την Κυριακή μεγάλο παλικάρι αφού μπήκε να παίξει στο ντέρμπι κάνοντας τόσες ενέσεις στο κορμί του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News