Ηρεμία κι ανασύνταξη μέχρι το ματς με τον Βόλο

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφάρα και ο παίκτης που... φωνάζει για ανανέωση!

Η ΑΕΚ είχε περισσότερη ενέργεια και ορμή.

Λογικό, έπαιζε σπίτι της, ήθελε το τρίποντο για να το αφιερώσει στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάνου, επιπλέον μετά το 1-3 από τους Πειραιώτες ήθελε να αποδείξει πράγματα στο κοινό της.

Από πειθαρχία και τακτική συνέπεια δεν έχουμε παράπονο από τους πράσινους αν και το πράγμα δείχνει πως η τριπλέτα Κουρμπέλη-Πέρεθ-Τσέριν παραείναι βαριά και προσκαλεί τον αντίπαλο να πάρει κατοχή, χωρίς κανείς τους να μπορεί να κάνει μια ενέργεια που θα κομπλάρει την άμυνα.

Κατά τα άλλο οι ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα και τις ευκαιρίες τους, με πιο μεγάλη την τριπλή που έχασε ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς που η αποβολή του Τσοκάι ήρθε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα άντεχαν οι φιλοξενούμενοι με 10.

Δεν πρόσφεραν οι αλλαγές στον Ιβάν, ενώ μπράβο πρέπει να ειπωθεί στον Φώτη Ιωαννίδη που ναι μεν έχασε την μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο έπαιζε με ενοχλήσεις και δεν πατούσε γερά.

Επόμενο ματς με το Βόλο, θα υπάρξει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ευκαιρία για ανασύνταξη και καθάρισμα μυαλού (αν και το καλό είναι πως η ομάδα δείχνει ψύχραιμη παρά τον χαμό που επικρατεί γύρω της), ώστε να αποθεραπευτούν οι τραυματίες και να γίνει ξεκαθάρισμα σε Σλοβένους, Μπερνάρ πως το κλαμπ έχει περισσότερες απαιτήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News