Τρελά πριμ από Αλαφούζο - Κάνει τα πάντα για το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Στην Πράγα και ο Αλαφούζος

Λίγο πριν από τη σέντρα της διαδικασίας των playoffs, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Ιωαννης Αλαφούζος βγήκε μπροστά και απέδειξε πόσο πολύ θέλει τον φετινό τίτλο.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού ανακοίνωσε σε παίκτες και προπονητή φοβερά πριμ για τη σειρά των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε πως για κάθε νίκη σε ντέρμπι, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα μοιράζεται σε κάθε ματς ξεχωριστά ποσό ύψους 200.000 ευρώ!

Σε ό,τι αφορά στα ματς με Βόλο και Άρη, το πριμ αυτό θα είναι στις 100.000 ευρώ.

Ακόμα, ξεχωριστή επιβράβευση ανακοίνωσε σε περίπτωση που επιτευχθεί ο τελικός στόχος, δηλαδή η κατάκτηση του τίτλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πριμ που προτίθεται να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα αγγίξει το ένα εκατ. ευρώ!

Μένει να φανεί αν αυτή η κίνηση του προέδρου της Πράσινης ΠΑΕ, παραμονές του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει ρόλο στον αποψινό αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News