ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για Τσέριν και Μπρινιόλι

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για Τσέριν και Μπρινιόλι

Δεν ξέρουμε αν θα αγωνιστεί ο Ανταμ Τσέριν αλλά στο παιχνίδι που έπεται σε λίγες ώρες του δίνεται ευκαιρία για εξιλέωση.

Στο ντέρμπι του Γενάρη ήταν ο αδύναμος κρίκος, αφού εκείνος ήταν μέσα στις δύσκολες φάσεις.

Ο Σλοβένος ήταν εκείνος που έφερε ευθύνη στο μαρκάρισμα του Πινέδα στο γκολ της ΑΕΚ. Για να μην αναφέρουμε και το πέναλτι επί του Φερνάντες, όπου προηγουμένως έχει δεχθεί «ποδιά» από τον αντίπαλό του πριν ο τελευταίος ανατραπεί από τον Σένκεφελντ.

Επίσης σε εκείνο το ματς ήταν η πρώτη φορά που το όνομα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναφέρθηκε στο πράσινο ρεπορτάζ με αρνητική χροιά.

Ο Ιταλός πορτιέρο θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στο σουτ του Πινέδα, δεχόμενος το γκολ κάτω από τα πόδια του.

Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι το παιδί είχε σοκαριστεί μιας και δευτερόλεπτα πριν οι φανατικοί της ΑΕΚ τον είχαν βάλει στο σημάδι, με τις κροτίδες να σκάνε λίγα μέτρα μακριά του και προς στιγμή να τον αποπροσανατολίζουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News