Καρπετόπουλος: «Έτσι γίνεται φαβορί ο ΠΑΟ - Να δούμε αν θα το κάνει ο Γιοβάνοβιτς»

Καρπετόπουλος: «Κάτω από τη βάση ο Παναθηναϊκός, δεν μου άρεσε τίποτα!» (vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος μίλησε για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη sportday:

«Μία σατανική σύμπτωση θέλει τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στη Ν.Φιλαδέλφεια και να βρίσκει την ΑΕΚ έπειτα από ήττα, ακριβώς όπως και στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά ότι τότε είχε ηττηθεί από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ τώρα τη βρίσκει μετά την ήττα της απ’ τον Ολυμπιακό.

Την πρώτη στο γήπεδό της. Η απορία μου στο συγκεκριμένο ματς έχει να κάνει με το ποια θα είναι η στρατηγική του Αλμέιδα.

Μετά την ήττα απ’ τον ΠΑΣ -και παρ’ όλο που και τότε η ΑΕΚ είχε υποχρέωση νίκης για να μειώσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό- ο Αλμέιδα είχε εμφανίσει στο παιχνίδι με τους “πράσινους” την πιο “κουμπωμένη” φετινή ΑΕΚ…

Αν ήμουν στη θέση του Αργεντινού προπονητή δεν θα άλλαζα τίποτα σε σχέση με ό,τι έκανα μία εβδομάδα πριν με τον Ολυμπιακό.

Θα έστελνα την ομάδα μου στο γήπεδο με την ίδια ενδεκάδα και θα ζητούσα την ίδια τακτική συμπεριφορά…

Για τον Παναθηναϊκό απ’ την άλλη, το πράγμα είναι απλό: αν κάνει αποτέλεσμα αύριο, ό,τι και να συμβεί στα άλλα δύο ματς, γίνεται μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό ίσως ο Γιοβάνοβιτς πρέπει αυτή τη φορά να ρισκάρει κάτι παραπάνω. Να δούμε αν θα το κάνει.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News