Παναθηναϊκός: Προβλήματα... πολυτελείας

Γιοβάνοβιτς: «Έτοιμος για την κριτική όταν...» - Σπουδαίες ατάκες στη συν. Τύπου

Το τι θα κάνει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας ντέρμπι δεν εξαρτάται πάντα από την ίδια: για να έχεις τύχη να φτάσεις σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, χρειάζεται κι ο αντίπαλος να κάνει τα λάθη του.

Στην προκειμένη περίπτωση κι ενόψει του ματς με την ΑΕΚ τα προβλήματα του Παναθηναϊκού έτσι όπως περιγράφονται στο ρεπορτάζ είναι από αυτά που αποκαλείς…πολυτελείας.

Για παράδειγμα πονάει ο Σάρλια και ο Σποράρ, δεν θα είναι διαθέσιμοι, όμως από την άλλη ο Ιβάν θα έχει το ζήτημα διαχείρισης των μέσων του γιατί έχει πολλούς και καλούς δημιουργικούς τέτοιους που συνωστίζονται για μια θέση πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη.

Όμως αυτό …αγκάθι δεν το λες. Οι διάφοροι Μπερνάρ, Τσέριν, Κλαϊνχάιλερ είναι όλοι καλοί παίκτες και λογικά όλοι θέλουν να παίξουν, ειδικά τέτοια παιχνίδια.

Αυτό μπορεί μέσα στη διάρκεια μας ολόκληρης χρονιάς να δημιουργήσει διάφορες μικροεντάσεις στα αποδυτήρια, όμως για ένα βράδυ, αυτό το ζήτημα είναι ευχάριστος πονοκέφαλος: το τρέξιμο και η καλή κυκλοφορία της μπάλας στον άξονα θα κρίνουν το ματς: οι χαφ του Γιοβάνοβιτς εγγυώνται και τα δύο.

Αρκεί να βρεθούν στη βραδιά τους και να μην έχουμε πάλι ιστορίες καπνογόνων και fair play να κουβεντιάζουμε μετά την λήξη του ματς όπως στο 1-0 του β΄ γύρου.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News