Παναθηναϊκός: Η μεγάλη δικαίωση με Γιοβάνοβιτς

Δημοσιογράφος για Γιοβάνοβιτς: «Παρερμήνευσε την ερώτησή μου, ήταν πικραμένος!» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθε στο τριφύλλι σε μια περίοδο που αυτό που ήθελε ο σύλλογος ήταν να βρεθεί άνθρωπος να καταλάβει πως στο Κορωπί υπήρχαν καλοί ποδοσφαιριστές που με ένα καλύτερο σχέδιο θα απέδιδαν και η βελτίωσή τους θα ήταν θεαματική με το που βελτιωνόταν το κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

Ο Σέρβος έκανε καλή δουλειά πέρσι αλλά είχε και την την τύχη να διαχειρίζεται ρόστερ που ποιότητα διέθετε, απλά χρειαζόταν μια ψυχολογική τόνωση από τα…γυμνάσια του Λάζλο Μπόλονι.

Αρκούσαν κάποιες κουβέντες ενθάρρυνσης για να δείξουν αξιόλογο αγωνιστικό πρόσωπο Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Βιγιαφάνιες. Μαζί με το κατάλληλο μείγμα ιδρώτα και σκληρής δουλειάς ο Παναθηναϊκός φώναξε παρών!

Ο σύλλογος χρειαζόταν έναν εργάτη στον πάγκο, έναν άνθρωπο που θα έμπαινε στο προπονητικό κέντρο, θα έβγαζε δουλειά, θα έπαιρνε γενναίες αποφάσεις και θα πάλευε να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο συμπαθέστατος Ιβάν δεν είχε ποτέ στο παρελθόν ανάλογη αποστολή. Αρχικά λέγαμε ότι έπρεπε ο άνθρωπος να κριθεί με επιείκεια γιατί αναλάμβανε ένα ποδοσφαιρικό …έκτρωμα.

Παρά τις 10 ήττες που υπέστη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος από κάποια στιγμή και μετά φαινόταν ο κατάλληλος άνθρωπος για το συγκεκριμένο ρόλο. Χαιρόμαστε που δικαίωσε τις προσδοκίες με όσα (υπερβατικά) πέτυχε ΚΑΙ φέτος.

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News