ΑΕΚ - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 19/3

Παναθηναϊκός: Επίσημο, το πρόγραμμα στα playoffs - Ξεκίνημα με ντέμρπι

Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά διεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια (19/03, 21.30). Η ΑΕΚ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της έναρξης των playoffs της Super League

Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά διεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια (19/03, 21.30). Η ΑΕΚ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, με τον νικητή να παίρνει ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας των playoffs. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να πάρουν αφενός τη ρεβάνς για την ήττα της κανονικής διάρκειας και αφετέρου για να αποκτήσουν προβάδισμα τίτλου (+2 η διαφορά).

Αγωνιστικά, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό φαίνεται και από το αήττητο σερί 6 αγώνων που συμπλήρωσαν αισίως (5-1-0), διάστημα στο οποίο διατήρησαν ανέπαφη την εστία του πέντε φορές. Επιθετικά, Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδης είναι όλα τα… λεφτά, έχοντας σημειώσει τα 6 από τα 8 τελευταία γκολ της ομάδας!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ εξήγησε τι γίνεται με τους τραυματίες. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τον Ιωαννίδη: «Κάνεις δεν έχει αμφιβολία πως ο Φώτης έχει προοπτικές και ταλέντο σπάνιο. Έχει όμως και αδυναμίες, είναι μέρος της δουλειάς μας. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά αλλά θέλουμε να βελτιώνουμε και τις αδυναμίες των παικτών μας. Επειδή είναι έξυπνο παιδί ο Φώτης δουλεύει σκληρά, σε σχέση με πέρσι περισσότερο, αντιλαμβάνεται καλύτερα τη θέση του. Είναι πολύ πιο απρόβλεπτος. Βοηθά την ομάδα εκτός από το ότι εξελίσσεται.

Δεν υπάρχουν Έλληνες που πρωταγωνιστούν, έχει πολλά να διορθώσει, δικαιώνεται και ο ίδιος που δουλεύει έτσι και με τις εμφανίσεις του είτε έρχεται από τον πάγκο είτε είναι βασικός. Κανείς δε σου εξασφαλίζει το αύριο στο ποδόσφαιρο και για αυτό δουλεύει πολύ γιατί ξέρει πως οι ευθύνες είναι πολύ μεγαλύτερες. Εμείς θα είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από αυτόν».

Τον Μπερνάρ και τους υπόλοιπους που έμειναν εκτός: «Ο Μπερνάρ αυτή την εβδομάδα είχε ένα πρόβλημα υγείας. Ευτυχώς πήγαν καλά και από την αρχή της εβδομάδας θα ξεκινήσει προπονήσεις. Πιστεύω ότι τον υπολογίζουμε για την έναρξη των πλέι οφ. Ο Μπαρτ που είχε τιμωρία λόγω των καρτών θα είναι και αυτός. Ο Σάρλια είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο σήμερα. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που θα τον αφήσει για αρκετό καιρό έξω. Τουλάχιστον αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε. Θα ξέρουμε τις επόμενες δύο μέρες».

«Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά φέτος»

Για την πρόοδο της ομάδας σε σχέση με πέρσι: «Είναι η ουσία της φετινής χρονιάς, αν θέλει κάποιος πιο αντικειμενικά και χωρίς την ένταση από της αρχή της χρονιάς και με τον πρώτο γύρο που κάναμε. Η διαφορά σε σχέση με πέρσι των 19 βαθμών σε μία ποδοσφαιρική λογική είναι τεράστια, είναι ουσιαστικά έξι νίκες παραπάνω. Αυτό είναι που μας ικανοποιεί όλους. Ξέραμε από την αρχή και βάση της εικόνας που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια από τη στιγμή που παίζονται τα play off πρέπει να είναι κοντά στους 60 πόντους.

Ο Ολυμπιακός συνήθως τελείωνε την κανονική διάρκεια με 65 πόντους, ήταν εξαρχής τρομερή η διαφορά και για αυτό το λόγω είμαι περήφανος. Δεν είναι εύκολο πράγμα μέσα σε μία χρονιά να κάνει τέτοια διαφορά. Πέρσι ήταν καλή αγωνιστική πρόοδος, όμως φέτος δε μπορώ να παραλείψω πόσο μεγάλη σημασία έχει και ο κόσμος που από την αρχή της χρονιάς πως με το να βρίσκεται δίπλα μας, μας έσπρωχνε προς αυτή την κατεύθυνση και βρισκόμαστε εδώ, δέκα παιχνίδια πριν το τέλος να παλεύουμε για το πρωτάθλημα».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News