Παναθηναϊκός: Θυμούνται όσα τους... συμφέρει!

Παναθηναϊκός: Θυμούνται όσα τους... συμφέρει!

Στο Καραϊσκάκη δεν έχασες όχι λόγω του αγωνιστικού σου σχεδίου αλλά καθαρά από εύνοια των άστρων.

Με την ΑΕΚ ηττήθηκες από ένα λάθος του τερματοφύλακά σου, ο ΠΑΟΚ σε διέλυσε γιατί βρέθηκε σε βραδιά που του έπιαναν όλα.

Οι αντίπαλοι αναφέρουν συνεχώς τα παιχνίδια του β΄ γύρου για να πιστέψουν ότι …σε έχουν, λησμονώντας τεχνηέντως όσα έπαθαν στον πρώτο γύρο. Ομολογουμένως ήσουν πεσμένος από τον Δεκέμβρη και μετά.

Στα ντέρμπι δεν έπαιξες επιθετική άμυνα, περίμενες κι άφησες μέτρα στον αντίπαλο, του επέτρεψες να πατά στην περιοχή σου και να δημιουργεί καθαρές φάσεις.

Όπως και να χει τα αποτελέσματα των τελευταίων μηνών έχουν κάνει τους αντιπάλους να σε σέβονται, σε βαθμό που να προκαλείς φόβο, κάτι που οδηγεί στο να γίνονται απέναντι σου αναποτελεσματικοί ακόμα και σε μέρες που είναι καλύτεροί σου, όπως έγινε πρόσφατα στο λιμάνι.

Δεν γίνεται να προχωρήσεις όμως έτσι, ούτε να πας στα πλέι-οφ βασιζόμενος πως οι αντίπαλοι θα χαραμίζουν τις ευκαιρίες τους.

Ο Ιβάν ξέρει πως δεν γίνεται να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο που γουστάρει με χαφ που δεν μπορούν να πιέσουν πάνω στη μπάλα. Η παρουσία παικτών που έχουν τη δυνατότητα να αναχαιτίσουν ψηλά την προσπάθεια ανάπτυξης του αντιπάλου και να πάρουν προσωπικές μονομαχίες στον νευραλγικό χώρο του κέντρου είναι απαραίτητα στοιχεία για να πάρεις τον τίτλο.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News