Ο Κουρμπέλης ανέτρεψε την επιβεβαίωση της λογικής

Ο Κουρμπέλης ζήτησε συγγνώμη και «απάντησε» στο γήπεδο!

Στο γήπεδο του Ατρομήτου η (για μια ακόμα φορά) καλή απόδοση του Δημήτρη Κουρμπέλη ήρθε να ανατρέψει την επιβεβαίωση της λογικής. Τι εννοούμε;

Πόσες φορές στο κακό διάστημα της ομάδας (μετά την διακοπή του Μουντιάλ) η κριτική δεν επικεντρώθηκε στον προπονητή για την επιλογή του να βάζει μαζί στην 11άδα τον κάπτεν με τον Ρούμπεν Πέρεθ;

Θεωρητικά όταν παίζεις στον άξονα αυτούς τους παίκτες δημιουργείς παθητική ομάδα χωρίς ενέργεια, χωρίς μάλιστα να τους θωρακίζεις με χαφ-θηρίο που θα καταπίνει χιλιόμετρα και θα ξέρει μπάλα.

Άφηνε τόσο καιρό ο Ιβάν δύο βαριά κορμιά εκτεθειμένα στο χώρο του κέντρου δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στους αντιπάλους μια ήρεμη κατοχή και το δικαίωμα να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού.

Δεν είναι τυχαίο ,όμως, ότι από τότε που ο αρχηγός πήρε πατριωτικά το θέμα της αποβολής του στην Τρίπολη και αυξήθηκαν οι αντοχές της ομάδας ο Παναθηναϊκός θυμίζει το …τρένο του πρώτου γύρου.

Παίρνοντας από τον Κουρμπέλη πολλά κατεβάσματα στην περιοχή του αντιπάλου, καλύτερα τρεξίματα, κάλυψη χώρων, ξαφνικά το πρόβλημα μετατράπηκε σε ατού!

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News