Διαστημικός Ιωαννίδης και… «πράσινο» αβαντάζ στα πλέι οφ!

Διαστημικός Ιωαννίδης και… «πράσινο» αβαντάζ στα πλέι οφ!

Ο Παναθηναϊκός κάνοντας πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και με τον Ιωαννίδη σε τρομερή μέρα επικράτησε με 2-0 στο Περιστέρι του Ατρομήτου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς έχοντας υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας όμως η Ατρόμητος είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Ρομπάιγ έκλεψε την μπάλα, με τον Σαρλιά να κόβει το σουτ του παίκτη του Ατρομήτου.

Με την ολοκλήρωσε 10 λεπτών στον αγώνα του Περιστερίου οι οπαδοί του Ατρομήτου έκαναν ντου στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια. To παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά 28 λεπτά αργότερα.

Στο 18′ λεπτό ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Κλεϊνχέισλερ με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ με την ολοκλήρωση της μισής ώρας οι πράσινοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 1-0 με τον Μαντσίνι να βγαίνει τετ α τετ χωρίς να μπορεί να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου με διπλή προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντα στο 1-0 για άλλη μία φορά πριν την ληξη του ημιχρόνου με τον Γιαννιώτη να κερδίζει τον Ιωαννίδη μετά από σουτ του επιθετικού των πρασίνων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς συνέχισαν στον ιδιο ρυθμό πιέζοντας ψηλά και στο 49′ μετά από κλέψιμο στην επίθεση ο Ιωαννίδης έπιασε ένα απίστευτο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-0.

Ο Σαρλιά τραυματίστηκε στο 56′ και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Πούγγουρα να παίρνει την θέση του, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-0.

Ο Κλεϊχέισλερ στο 66′ χτύπησε ξανά με πολύ δυνατό σουτ με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε αρκετά με τον Παναθηναϊκό να απειλεί άλλη μία φορά στο 84′ με τον Κουρμπέλη με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News