Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Το πιο ενδιαφέρον ντουέτο...

Το δίδυμο Παλάσιος-Μαντσίνι μπορεί στα επόμενα χρόνια να είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας.

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Το πιο ενδιαφέρον ντουέτο...

Οι δυο τους είναι πλάγιοι αλλά πατούν πολύ περιοχή κι αυτές τις μέρες είναι στα πρώτα τους βήματα για να γνωριστούν άριστα, βοηθούν η κοινή γλώσσα και το κοινό διαβατήριο προέλευσης.

Και ο ένας και ο άλλος έχουν την καλή ντρίμπλα στα λίγα τετραγωνικά και την ικανότητα να βλέπουν την κίνηση του φορ.

Ο Παλάσιος στη μέρα του είναι ένας καθαρός terminator που αν του δώσεις σωστά μπάλα θα τη στείλει στην εστία.

Δεν έχει σκοράρει τόσα πολλά γκολ φέτος αλλά μην ξεχνάμε και πόσες προσπάθειές του έχουν χτυπήσει στα δοκάρια.

Το καλό μαζί τους είναι πως αποτελούν τυπικό δείγμα νοτιοαμερικάνων πολεμιστών.

Μπορεί να τους δει καμιά φορά να χάνονται στο γήπεδο, αλλά δεν φλυαρούν με την μπάλα, ενώ ο Σεμμπάστιαν πέρσι έμαθε την αξία της διαρκούς συμμετοχής στο παιχνίδι -δεν αντιμετώπιζε το ποδόσφαιρο ως τάχα μου επίδειξη αλλά έπαιζε και άμυνα!

Από τους παίκτες που αρέσουν στον Ιβάν, δεν είναι απο τα παιδιά που περιμένουν μπάλα μπροστά απαιτώντας όλοι να τρέχουν για χάρη τους.

Οταν μάλιστα στο γήπεδο συναντιούνται, η εμφανής χαρά τους για το ότι βρίσκουν ο ένας τον άλλο, κάνει το παιχνίδι τους λειτουργικό, θεαματικό και σπουδαίο.

Περιμένουμε περισσότερα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr