Παναθηναϊκός: Γιατί τόση γκαντεμιά;

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι πρώτος μετά από 25 αγωνιστικές με την τύχη να του έχει γυρίσει την πλάτη.

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη επιστροφή του Χουάνκαρ!

Πολλοί θα πουν ότι οι Πράσινοι ήταν τυχεροί φέτος καθώς έκαναν τον τέλειο πρώτο γύρο με 12 νίκες και 1 ισοπαλία.

Όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική γιατί όσα έδωσε η μπάλα στο Τριφύλλι στο πρώτο γύρο του τα πήρε πίσω στο δεύτερο διπλά.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έχασαν βαθμούς σε παιχνίδια που ήταν καλύτεροι όπως πχ με Ιωνικό(1-1) ή παιχνίδια με που κρίθηκαν από μία κροτίδα(1-0 με ΑΕΚ).

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Το πόσο άτυχη είναι η ομάδα δεν το βλέπεις στα παραπάνω αλλά στα δοκάρια όπου οι πράσινοι είναι πρώτοι με 14.

Δεύτερος είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με 13 ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στη προτελευταία θέση με μόλις 3.

Έτσι ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και στη βαθμολογία και στα δοκάρια.

Τα παραπάνω είναι μία απόδειξη σε όσους προσπαθούν ακόμα και τώρα να μειώσουν τον Σύλλογο.

Καθώς είναι λογικό να μην θέλουν τον Παναθηναϊκό δυνατό και πρωταγωνιστή αλλά κομπάρσο.

Τέλος, θα πρέπει να καταλάβουν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου ξύπνησε και είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε παρακάτω

Παναθηναϊκός: Γιατί τόση γκαντεμιά;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr