Γιοβάνοβιτς: "Σε μονοπάτια Παναθηναϊκού" - Σπουδαίες ατάκες μετά τη νίκη

Γιοβάνοβιτς: "Σε μονοπάτια Παναθηναϊκού" - Σπουδαίες ατάκες μετά τη νίκη

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

“Μας χρειάστηκε η υπομονή γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Η υπομονή για εμάς σε αυτή τη φάση και σε αυτή τη φάση που έχουμε ανάγκη από νίκες δεν είναι ιδιαίτερο εύκολο. Αυτή η υπομονή που είχαμε και στο β’ μέρος και στην αρχή μας βοήθησε να είμαστε ψύχραιμοι, να βάλουμε το πρώτο γκολ και να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Ήταν σημαντική νίκη”.

Τι σημαίνει το γεγονός πως φέτος ο Παναθηναϊκός παλεύει για πρωτάθλημα, ενώ πέρσι τέτοια εποχή μαχόταν για την πεντάδα: “Είναι τεράστια διαφορά. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ το ξέρω, ξέρω πολύ καλά που ήμασταν και πού είμαστε σήμερα. Διαφορετικοί στόχοι, διαφορετικός ο τρόπος σκέψης, διαφορετική η πίεση.

Η δική μας πορεία μάς οδήγησε στα μονοπάτια του Παναθηναικού, του πρωταθλητισμού. Σε αυτή τη διαδικασία παρουσιάζεται άγχος. Σε κάθε παιχνίδι η Λεωφόρος είναι γεμάτη, ο κόσμος πιστεύει στην προσπάθεια. Χαίρομαι για τους παίκτες μας, που σήμερα βρισκόμαστε σε μία θέση που στα playoffs θα κριθούνε όλα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News