Παναθηναϊκός: Παρασκήνιο! Ο λόγος του νέου πριμ από τον Αλαφούζο

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Στην αρχή κάθε χρονιάς η διοίκηση και οι παίκτες υπογράφουν τον εσωτερικό κανονισμό στον οποίο έχουν συμφωνήσει.

Σύμφωνα με την sportday, ο φετινός κανονισμός προβλέπει πριμ ύψους 200.000 ευρώ κάθε φορά που η ομάδα κάνει 4 συνεχόμενες νίκες.

Ενώ σε περίπτωση 3 νικών και 1 ισοπαλίας οι παίκτες θα λαμβάνουν 100.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τις νίκες του Τριφυλλιού επί των Λαμία, Άρη και Βόλο και την ισοπαλία με Ολυμπιακό οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έπαιρναν το πριμ των 100.000 ευρώ.

Όμως με απόφαση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι παίκτες θα λάβουν 180.000 ευρώ δηλαδή κάτι λιγότερο από το πριμ που αναλογεί στις 4 νίκες.

Με αυτό το τρόπο ο Ιωάννης Αλαφούζος θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, να τους δείξει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη του και να τους κρατήσει ζεστούς ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έχει δώσει το ποσό των 780.000 ευρώ μόνο σε πριμ ενώ αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί στη συνέχεια καθώς μένουν ακόμα 2 αγώνες στη κανονική διάρκεια και 10αγώνες στα play offs.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News