Παναθηναϊκός: Προσοχή σε Μπερνάρ, Κουρμπέλη

Κι άλλες σκοτούρες για τον Γιοβάνοβιτς!

Θα βρει στα πλέι-οφ ο Ιβάν το ελιξήριο έκρηξης και ταχύτητας;

Ο κόουτς έχει προβεί σε κάμποσα θαύματα τους τελευταίους μήνες, ενώ πέρσι η ομάδα πετούσε στην extra season, οπότε, γιατί όχι και φέτος;

Δεν σας κρύβουμε πως λυπηθήκαμε με την εικόνα Μπερνάρ, Κουρμπέλη στο λιμάνι.

Η εικόνα του Βραζιλιάνου να γυρνά στην άμυνα με χαλαρό τζόκινγκ, ενώ η μπάλα παιζόταν στο χώρο του, θύμιζε παλαίμαχο κι αδικούσε την ιστορία του και το μεγάλο του ταλέντο.

Ο νοτιοαμερικάνος έγινε εύκολη λεία για τον Εμβιλά, προσθέστε στην εξίσωση την αδυναμία του κάπτεν να παίξει σαν τον Γκατσίνοβιτς και τον Βιγιαφάνιες κι έχετε την μεγάλη εικόνα του ντέρμπι.

Δίχως σίγουρη κατοχή, δίχως πάγωμα ρυθμού πως να μην μπατάρει το τερέν προς την μεριά του τέρματος που φυλούσε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι;

Ο Κουρμπέλης είναι ΟΚ αθλητής, ψυχωμένο παιδί, μπαίνει με πάθος στις μονομαχίες, μόνο που σήμερα καλύπτει ρόλο οκταριού που δεν μπορεί να καλύψει.

Ουσιαστικά, η ομάδα χάνει πολλά από το νεύρο και τη σκληράδα που θα μπορούσε να δώσει παίζοντας ως στόπερ ή οπισθοχωρημένος στον άξονα, δίπλα σε παίκτη τύπου Τσοκάι που όμως να ξέρει και μπάλα.

Με τον Δημήτρη και τον Μπερνάρ σε κακή κατάσταση δεν θα κάνεις πολλά στα πλέι-οφ κι αυτό γιατί δεν έχεις εναλλακτικές τους.

Αρά ο κόουτς πρέπει να επιμείνει στην βελτίωση της αγωνιστικότητάς τους αφού σε μερικές μέρες αρχίζει…πόλεμος!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News