Ολυμπιακος - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 25/2

Βόλος: «Κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός, αλλά η δεύτερη κίτρινη του Σι μόνο αστεία χαρακτηρίζεται»

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στην 24η αγωνιστική της Super League!

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 24ης αγωνιστικής της Super League

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στην 24η αγωνιστική της Super League! Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο (20:30) σ’ ένα ντέρμπι που κόβει την ανάσα. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων είναι ότι κυριολεκτικά και μεταφορικά «καίγονται», αφού ο νικητής θα παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου και ο ηττημένος θα χάσει έδαφος.

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογία και με νίκη θα κάνει μεγάλο άλμα για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2011 θα πατήσουν το τερέν του «Γ. Καραϊσκάκης» ως πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ενώ υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» υπό την καθοδήγηση του Σέρβου προπονητή μετράει τρεις ισοπαλίες (0-0, 0-0 πέρυσι και 1-1 φέτος) και δύο νίκες (2-1 και 1-2 πέρυσι). Οι «πράσινοι» στα τελευταία δύο παιχνίδια τους επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο.

Τη νίκη (1-2) κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διαδέχθηκε η επικράτηση με 2-0 απέναντι στον Βόλο στη Λεωφόρο. Η έλευση του Μαντσίνι και η αγωνιστική άνοδο του Παλάσιος έχουν εκτοξεύσει τα επιθετικά νούμερα του «τριφυλλιού».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στηριχθεί στο ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Οι θέσεις των Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Μαντσίνι, Παλάσιος και Μπερνάρ είναι σίγουρες και υπάρχουν δύο διλλήματα.

Το πρώτο αφορά τη θέση του βασικού σέντερ φόρ με τους Ιωαννίδης και Σπόραρ να διεκδικούν τη θέση και το δεύτερο αυτή του αριστερού μπακ με τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για το αρχικό σχήμα.

Ο Κλάινχαϊσλερ ανέβασε ρυθμό στις τελευταίες προπονήσεις και θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Μάγκνουσον δεν βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσει στο μεγάλο ντέρμπι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News