Παναθηναϊκός: Έξτρα πριμ με διπλό στο «Καραϊσκάκης» - Το ποσό

Με διπλό επί του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάρουν έξτρα πριμ!

«Ανέβηκε» 1,5 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος για να γίνει «πράσινος» ο Σποράρ!

Τι καλύτερο θα ήταν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πληρωθούν εξτρά από τη διοίκηση πριν την έναρξη των αγώνων πλέι οφ.

Τα φέρνει η μοίρα, έτσι, που το 4ο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρόγραμμα «πέφτει» απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο!

Αν δεν καταλάβατε ακόμα, η διοίκηση του Τριφυλλιού διατηρεί την ίδια πολιτική από το ξεκίνημα της σεζόν, να δίνει μπόνους στους ποδοσφαιριστές κάθε φορά που εκείνοι επιτυγχάνουν 4 σερί νίκες.

Μετρούν εκείνοι ήδη δύο νίκες (με Λαμία εντός και Άρη εκτός), οπότε, βρίσκονται στα μισά της διαδρομής, όπως διαβάσατε στο newspao.gr.

Για να βάλουν στην τσέπη τους νέο μπόνους (200.000 ευρώ προσφέρει ο Αλαφούζος), θα χρειαστεί να κερδίσουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Συνεπώς, είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάει με ενισχυμένο κίνητρο και στο Φάληρο!

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό εκλήφθηκε ως… νίκη από τη διοίκηση και οι παίκτες του Τριφυλλιού πήραν το μπόνους διότι μετρούσαν σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr