Σάρλια: «Βγάλαμε αντίδραση, η ομάδα είναι ξανά πίσω με μία καλή αύρα»

Σάρλια: «Βγάλαμε αντίδραση, η ομάδα είναι ξανά πίσω με μία καλή αύρα»

Χαρούμενος με την νίκη επί του Βόλου δήλωσε πως είναι ο Ζβόνομιρ Σάρλια.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση ενώ στάθηκε στην σημαντικότητα των τριών βαθμών

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρλια:

«Σήμερα είχαμε ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πήραμε άλλους 3 βαθμούς μετά το ματς με τον Άρη. Οπότε είμαι χαρούμενος και για αυτό αλλά και για το γεγονός πως βγάλαμε αντίδραση μετά τις 2-3 εβδομάδες που δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πιστεύω πως η ομάδα είναι ξανά πίσω και με μία καλή αύρα.

Κάθε 3 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί γιατι όταν έχεις χάσει βαθμούς μπορεί να σε φέρει σε επικίνδυνη θέση και μπορει να το εκμεταλλευτεί ο αντίπαλός. Ειμαστε σε μία καλή φάση και πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερος βαθμούς για να μπούμε τόσο καλύτερα στα play offs.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί το ποδόσφαιρο έχει εκπλήξεις. Σε κάθε ματς δεν ξέρεις πως θα πάει τα πράγματα. Είχαμε 10 βαθμούς διαφορά και τωρα η ΑΕΚ είναι μπροστά μας με έναν βαθμό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιέσουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News