Μπερνάρ: «Πολύ σημαντική νίκη, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στην παλιά καλή περίοδο»

Μπερνάρ: «Πολύ σημαντική νίκη, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στην παλιά καλή περίοδο»

Χαρούμενος με την νίκη επί του Βόλου εμφανίστηκε ο Μπερνάρ.

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι η ομάδα προσπάθησε να γυρίσει στην παλιά καλή περίοδο ενώ υποστήριξε ότι ειναι μία πολύ σημαντική νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερνάρ:

«Ήταν πραγματικα πολύ σημαντική νίκη. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στην παλιά καλή περίοδο με περισσότερο passing game και συνδυασμούς. Η νίκη με τον Άρη μας έδωσε αυτοπεποίθηση απόψε υπήρχε καλή ανταλλαγή της μπάλας. Το ματς που κάναμε απόψε άρεσε τόσο σε εμάς όσο και στους φιλάθλους.

Θεωρώ πως είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει πάντα να κερδίσεις εντός έδρας και τουλάχιστον να μην χάνεις εκτός. Στο πρωτάθλημα κερδίζει αυτός που δέχεται τα λιγότερα γκολ και αυτος που ειναι συγκεντρωμένος. Αν δεν σκοράρεις θα υπάρχουν προβλήματα, γιατί αυτά θα σε οδηγήσουν στα Play offs και εκεί στα δύσκολα ματς θα πρέπει να μπεις πολύ συγκεντρωμένος. »

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News