Βαθμολογία-Παναθηναϊκός: Πήρε διαφορά από την ΑΕΚ και περιμένει… Τούμπα!

Βαθμολογία-Παναθηναϊκός: Πήρε διαφορά από την ΑΕΚ και περιμένει… Τούμπα!

Ο Παναθηναϊκός με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε πολύ εύκολα του Βόλου στην Λεωφόρο με 2-0.

O Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου που δεν ήξερε τι σημαίνει ήττα.

Οι πράσινοι χάσανε πάρα πολλές ευκαιρίες, με πολλά τετ α τετ αλλά και δοκάρι, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και τέλειωσαν το πρώτο ημίχρονο με 17 τελικές και 10 κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς συνέχισαν με τον ίδιο τρόπο και είδαν το Βόλο να μένει με 10 παίκτες στο 50′ ενώ λίγο αργότερα είχαν και δεύτερο δοκάρι στον αγώνα.

Στην ολοκλήρωση της πρώτης ώρας ήρθε και το γκολ για τον Παναθηναϊκό με τον Κουρμπέλη να κάνει το 1-0 μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Βόλου.

Ο Σπόραρ πέρασε αλλαγή και στο 68΄ πέτυχε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κλειδώνοντας ουσιαστικά και την νίκη για το τριφύλλι.

Στην συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός έπεσε με το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει τελειώσει και τους πράσινουν να περιμένουν στο δικό τους μισό.

Με αυτή την νίκη ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην πρώτη θέση στο +4 με την ΑΕΚ να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Δείτε παρακάτω την βαθμολογία

Βαθμολογία-Παναθηναϊκός: Πήρε διαφορά από την ΑΕΚ και περιμένει… Τούμπα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News