Παναθηναϊκός: 2+3 ανανεώσεις - Ποιους «δένει» το Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός θέλει να «δέσει» ακόμη πέντε παίκτες τους προσεχείς μήνες. Τα ονόματα.

Το 50-50 τους ενοχλεί και φαίνεται!

Εκτός από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που ήδη γίνονται συζητήσεις, οι πράσινοι έχουν στο πλάνο τους να «δέσουν» παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, υπάρχει δεδομένη διάθεση από πλευράς διοίκησης να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα συζήτηση και με άλλους παίκτες της πρώτης γραμμής του ροτέισον.

Πρώτα με τους πιο μικρούς Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη ως επιβράβευση για την πορεία και την εξέλιξη τους με νέα συμβόλαια τα οποία θα περιέχουν βελτιωμένες αποδοχές.

Και εν συνεχεία με παίκτες όπως οι Παλάσιος, Μπρινιόλι, και Κώτσιρας…

Παναθηναϊκός: Πλάνο εναντίον χρημάτων

Πέρσι ο Μιγιάτ Γκασίνοβιτς αποδείχθηκε τεφαρίκι.

Φέτος με τις πρώτες τους παρουσίες με την πράσινη φανέλα, Μαντσίνι και Κλαϊνχάιλερ απέσπασαν θερμό χειροκρότητα, κάνοντας εαυτούς να συζητηθούν με θέρμη στα πράσινα στέκια.

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να αποδώσουμε την απόκτησή τους σε σκάουτινγκ: άλλωστε τέτοιο τμήμα στην ΠΑΕ δεν υπάρχει εν έτει 2023!

Φαίνεται όμως ο ερχομός τους να εξυπηρετεί ένα μακροχρόνιο πλάνο.

Ο Γιοβάνοβιτς π.χ ήθελε ένα δημιουργό με ικανότητα, να παίζει και στα πλάγια, ικανό να μοιράζεται τη δουλειά με τον Μπερνάρ και πήρε τον Ούγγρο.

Ήθελε ακόμα εξτρέμ να μπορεί να παίζει και στις δύο πλευρές, γούσταρε τον Μαντσίνι.

Αυτόν δεν τον απέκτησε για να κάνει τον ηγέτη -όπως προσδοκούσε το κοινό-, αλλά για να κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά απαραίτητη στο γήπεδο.

Οι επιλογές γίνονται στην προοπτική της αξιοποίησης μιας ευκαιρίας για διάκριση: δεν γίνονται παιδομαζώματα όπως βλέπεις π.χ φέτος στο λιμάνι.

Ίσως γι αυτό ο Αργεντινός ήθελε να έρθει διακαώς στο τριφύλλι σνομπάροντας τα λεφτά που του έδιναν οι Πειραιώτες.

Διέκρινε το πλάνο και την σπουδή να φτιαχτεί κάτι σπουδαίο με εκείνον ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr