Ντέμης: «Κορυφαίος όλων ο Κουρμπέλης – Θα μπορούσε να έρθει ισόπαλος ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ντέμης: «Κορυφαίος όλων ο Κουρμπέλης - Θα μπορούσε να έρθει ισόπαλος ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου είχε τα χαρακτηριστικά της ομάδας του πρώτου γύρου. Μετά το 20ό λεπτό είχε συγκέντρωση. Ο Μαντσίνι μπήκε εντυπωσιακά γρήγορα στην ομάδα του Παναθηναϊκού, έπαιζε ρόλο πως δεν ήρθε από το εξωτερικό.




Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ καλός, ο καλύτερος ήταν ο Κουρμπέλης. Έτρεχε, ήταν ψύχραιμος, ήρεμος. Με τη χθεσινή του εμφάνιση ο Κουρμπέλης αισθάνεται καλύτερα, πήρε κάτι πίσω από το ματς κόντρα στην Τρίπολη. Καλή απόδοση είχε και ο Πέρεθ.», ανέφερε αρχικά.

«Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να μην είχε πάρει όμως, το ματς. Είχε καλή νοοτροπία, αλλά θα μπορούσε να λήξει και 1-1. Η ποιότητα των παικτών του Άρη σε σχέση με την απόδοσή τους είναι πολύ μεγάλη. Δεν έχω καταλάβει το σχέδιο του Άρη, ωστόσο, έχει αλλάξει 3 προπονητές η ομάδα.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Νέο συμβόλαιο στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα.

Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ.

Exit mobile version