Αϊτόρ: «Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αντιμετώπισα θετικά τον τραυματισμό μου» (vid)

Αϊτόρ: «Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αντιμετώπισα θετικά τον τραυματισμό μου» (vid)

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι πως δε δυσκολεύτηκα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Είχα ήδη αποφασίσει πριν τον τραυματισμό μου, να παραμείνω, να δημιουργήσω ένα μεγάλο όνομα σε αυτό το σύλλογο και να καταφέρω να πετύχω όλους τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας. Είναι μια μεγάλη στιγμή και για μένα και την οικογένειά μου που συνεχίζω να συμπορεύομαι με αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.»

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, για όλα όσα καταφέραμε και πέρσι, έπειτα από μερικά δύσκολα χρόνια για το σύλλογο. Η αγάπη του κόσμου με γεμίζει χαρά και το περίμενα, διότι είμαι πάντοτε θετικός.»

Για τον τραυματισμό του: «Όταν συνέβη αυτό, η ομάδα μου και γω ζούσαμε μεγάλες στιγμές. Ήταν ένας αγώνας, για τον οποίο είχαμε μιλήσει με τον Ιβάν και μου είχε πει ότι αν με χρειαζόταν η ομάδα, θα με χρησιμοποιούσε, διότι ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις. Του είπα πως θέλω να συμμετάσχω.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, πήρα με το καλό τον τραυματισμό μου, γιατί δεν μπορείς να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Είχα πολλούς συμπαίκτες με τέτοιο πρόβλημα, το παν είναι το μυαλό και η νοοτροπία. Είπα πως όλα θα πάνε καλά, αν το μυαλό δουλέψει σωστά.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version