Ιωαννίδης: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και η αποθέωση σε Μαντσίνι

Ιωαννίδης: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και η αποθέωση σε Μαντσίνι

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την νίκη επί του Άρη

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Στην αρχή δεν μπήκαμε όπως προγραμματίσαμε, δεν είχαμε τον έλεγχο, δεχθήκαμε το γκολ. Ωστόσο είχαμε σωστή αντίδραση και με σωστό ποδόσφαιρο καταφέραμε την ανατροπή.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το μομέντουμ μέχρι το τέλος.

Ηταν σημαντική νίκη βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Η αλήθεια είναι ότι σε μερικά ματς δεν αποδώσαμε σωστά, στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στο μομέντουμ του πρώτου γύρου.

Η δική μου δουλεία είναι να βοηθάω με κάθε τρόπο. Το να βγάζω ασίστ είναι το ίδιο σημαντικό. Είμαι σίγουρος ότι θα ερθουν και τα γκολ αν συνεχίσω να δουλεύω σε αυτό το κομμάτι.

Ο Μαντσίνι είναι πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει ακόμη περισσότερο τώρα που τον είδα από κοντά. Με τροφοδοτεί αρκετά, είναι ένα παιχνίδι που του αρέσει…

Ο προπονητής θέλει να γυρίσουμε στο παλιό στυλ, να μην πανικοβαλλόμαστε, να είμαστε άνετοι, περισσότερο είναι στο μυαλό μας. Η ικανότητά μας δεν έχει φύγει…

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιες στιγμές. Είναι στο μυαλό ότι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα κάναμε στον πρώτο γύρο.

Είναι τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Από πέρσι κερδίζαμε, ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και το πρωτάθλημα θα κληθεί στα play off».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News