Αρης - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/2)

Αρης - Παναθηναϊκος Live Streaming

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming | Aris – Panathinaikos Live Streaming:  Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (20.00, 12/02) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Σε μεταβατική περίοδο βρίσκονται οι «κίτρινοι» που καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet από τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τα «στραβά» αποτελέσματα στο πρωτάθλημα οδήγησαν την ομάδα στην απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από την τεχνική ηγεσία.



Η απόφαση έχει ως στόχο την αγωνιστική αφύπνιση της ομάδας καθώς με την εικόνα που δείχνει κινδυνεύει να τεθεί ακόμη και εκτός 6άδας. Ο Άρης βρίσκεται στην 6η θέση, ωστόσο, η απόσταση από τον Ατρόμητο (25β.), ο οποίος παίζει στην έδρα του Βόλου (31β.), δεν πρέπει να αφήσει την ομάδα να χαλαρώσει.Super LeagueΕλλάδας Live Streaming




Υπηρεσιακός και πάλι ο Τερζής

Στην άκρη του πάγκου κόντρα στον Παναθηναϊκό οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον Απόστολο Τερζή. Ο οποίος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς στη θέση του προπονητή. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην προπόνηση.

«Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά. Σας ξέρω καλά και με ξέρετε, σας έχω εμπιστοσύνη. Από εμάς εξαρτάται να αλλάξουμε την κατάσταση. Να δώσουμε τα πάντα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Να μην αδικήσουμε ξανά τους εαυτούς μας. Και να πάρουμε στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε και μας αξίζει. Το ντέρμπι της Κυριακής είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γυρίσουμε το διακόπτη. Να τα δώσουμε όλα».

Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή των Πάλμα και Ετέμπο, ενώ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που προστέθηκε τελευταίος στο ρόστερ όλα δείχνουν πως θα μπει στην αποστολή. Σε επίπεδο ενδεκάδας είναι πιθανή η παρουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά αντί του Γκρέι στην κορυφή, με τον Πάλμα να κινείται από πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.Panathinaikos Live Streaming

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ανεβαίνει και πάλι το «τριφύλλι»

Για τον Παναθηναϊκό το ματς στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα μεγάλο τεστ, όπου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να περάσει με επιτυχία και να αποδείξει πως άφησε πίσω της το κακό πρόσωπο μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ. Οι «πράσινοι» παραμένουν μέσα στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και θέλουν να φύγουν με τη νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και εκτός από τους τρεις βαθμούς να φτιάξουν και την ψυχολογία τους.

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία (2-0) στη Λεωφόρο βοήθησε την ομάδα να προετοιμαστεί με ηρεμία για το ντέρμπι. Οδηγός της θα είναι και η παράδοση που έχει χτίσει στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Άρη. O Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία παιχνίδια κόντρα στους «κίτρινους» παίρνοντας τρεις νίκες (3-1-0) και κρατώντας απαραβίαστη την εστία του!

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μαντσίνι, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την παλιά του ομάδα. Δεδομένη θεωρείται επίσης και η συμμετοχή του Κλεϊνχέσλερ, όμως επειδή δεν είναι ακόμη στο 100%, δεν αποκλείεται είτε να αγωνιστεί από το ξεκίνημα για 60 λεπτά, είτε να περάσει στο ματς από τον πάγκο.Παθηναικος Live Streaming

Τι ειπώθηκε στην εκδίκαση του Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νομικός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, τόνισε πως αν κριθεί το ματς στα χαρτιά για 2,5 εκατοστά, θα δημιουργηθεί προηγούμενο που θα αναστατώσει όλα τα πρωταθλήματα.

«Θα αναφερθούμε στο κανονιστικό κομμάτι που είναι το κύρος του αγώνα. Όσον αφορά την ουσία, μια πλευρά λέει ότι θέλει να πάρει έναν αγώνα για 2.5 πόντους και μια άλλη που λέει ότι θέλει να παιχθεί ποδόσφαιρο. Καλείστε να αξιολογήσετε μια μέτρηση, αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να είναι έγκυρη.

Πρέπει να λάβετε τις πραγματικές συνθήκες. Είδαμε τρομερά πράγματα, να ψάχνουμε να βρούμε έναν ψηλό επόπτη, είδαμε πλάνα με λυγισμένο το μέτρο… Ο διαιτητής επιλέγει την κανονικότητα από τον μέσο όρο. Ακόμη και με τον δικό του λάθος τρόπο, η απόκλιση είναι 0,8. Ποτέ ο διαιτητής δεν έθεσε θέμα επικινδυνότητας. Ανοίγουμε όχι απλώς τον ασκό του Αιόλου αλλά μια κερκόπορτα. Φαντάζεστε τι θα γίνεται στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά επίπεδα. Θα καθορίζει το πρωτάθλημα μας, όχι ο Αραούχο και ο Χάμες αλλά ο υπάλληλος της ΠΑΕ που θα βάλει τη γραμμή 3 πόντους πιο δεξιά; Όλα αυτά περί χαντακιών δεν τα έχει πει η ΑΕΚ στον διαιτητή. Όλα όσα ακούσαμε σήμερα δεν τέθηκαν ποτέ υπόψιν του διαιτητή».

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming: Η θέση του δικηγόρου της ΠΑΕ

«Ποιος είναι ο λόγος που αναφέρει ο διαιτητής. Δεν αναφέρει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Αναφέρει ότι έκρινε τον αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για λανθασμένες διαστάσεις στη μια εστία. Ο διαιτητής είπε ότι δανείστηκε τη μεζούρα από ένα αστυνομικό άφαντο, ούτε ελέγχθηκε αν ήταν εντάξει η μεζούρα. Το ότι υπάρχει ένα εξόγκωμα στον αγωνιστικό χώρο, δεν περιορίζει το εμβαδόν του γηπέδου.

Η αίσθηση μας είναι ότι πρέπει να εξετάσετε τον λόγο που αναφέρει ο διαιτητής και να κρίνετε αν οι ελάχιστες αποκλίσεις, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη διεξαγωγή του αγώνα. Αν σε ένα γήπεδο που είναι βαλτώδες, πάει και πατήσει ο τερματοφύλακας θα καθίσει. Τότε θα έχουμε αντικανονικότητα; Ο ένας πόντος είναι στα όρια του λάθους λοιπόν».

Η «πράσινη» αποστολή για την Θεσσαλονίκη

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός αποστολής γι’ άλλο ένα παιχνίδι τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, που δεν κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει, παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε και χθες.

Ταυτόχρονα, στην αποστολή επιστρέφει ο Βέρμπιτς, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες προπονήθηκε κανονικά. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα για την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».

Αρης – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News