Αρης - Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 12/2

Παναθηναϊκός: Τα καμπανάκια που χτυπούν δυνατά - Άμεση διόρθωση

Αρης – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 22ης αγωνιστικής της Super League

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (20.00, 12/02) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Σε μεταβατική περίοδο βρίσκονται οι «κίτρινοι» που καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet από τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τα «στραβά» αποτελέσματα στο πρωτάθλημα οδήγησαν την ομάδα στην απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από την τεχνική ηγεσία.

Για τον Παναθηναϊκό, η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία (2-0) στη Λεωφόρο βοήθησε την ομάδα να προετοιμαστεί με ηρεμία για το ντέρμπι. Οδηγός της θα είναι και η παράδοση που έχει χτίσει στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Άρη. O Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία παιχνίδια κόντρα στους «κίτρινους» παίρνοντας τρεις νίκες (3-1-0) και κρατώντας απαραβίαστη την εστία του!

Άρης-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Αρης – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νομικός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, τόνισε πως αν κριθεί το ματς στα χαρτιά για 2,5 εκατοστά, θα δημιουργηθεί προηγούμενο που θα αναστατώσει όλα τα πρωταθλήματα.

«Θα αναφερθούμε στο κανονιστικό κομμάτι που είναι το κύρος του αγώνα. Όσον αφορά την ουσία, μια πλευρά λέει ότι θέλει να πάρει έναν αγώνα για 2.5 πόντους και μια άλλη που λέει ότι θέλει να παιχθεί ποδόσφαιρο. Καλείστε να αξιολογήσετε μια μέτρηση, αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να είναι έγκυρη.

Πρέπει να λάβετε τις πραγματικές συνθήκες. Είδαμε τρομερά πράγματα, να ψάχνουμε να βρούμε έναν ψηλό επόπτη, είδαμε πλάνα με λυγισμένο το μέτρο… Ο διαιτητής επιλέγει την κανονικότητα από τον μέσο όρο. Ακόμη και με τον δικό του λάθος τρόπο, η απόκλιση είναι 0,8. Ποτέ ο διαιτητής δεν έθεσε θέμα επικινδυνότητας. Ανοίγουμε όχι απλώς τον ασκό του Αιόλου αλλά μια κερκόπορτα. Φαντάζεστε τι θα γίνεται στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά επίπεδα. Θα καθορίζει το πρωτάθλημα μας, όχι ο Αραούχο και ο Χάμες αλλά ο υπάλληλος της ΠΑΕ που θα βάλει τη γραμμή 3 πόντους πιο δεξιά; Όλα αυτά περί χαντακιών δεν τα έχει πει η ΑΕΚ στον διαιτητή. Όλα όσα ακούσαμε σήμερα δεν τέθηκαν ποτέ υπόψιν του διαιτητή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News