Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη

Βαθμολογία: Ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Όπως αναμενόταν ο Μάγκνουσον δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα για την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Δείτε παρακάτω:

Αϊτόρ: Έρχεται και υπογράφει «χρυσό» συμβόλαιο

Ο Αϊτόρ συμπλήρωσε χθες τα 27 χρόνια ζωής με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκατοντάδες φίλους της ομάδας να του εύχονται τα καλύτερα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους πάντες και έστειλε ένα βίντεο το οποίον τον δείχνει να δουλεύει για την πλήρη αποκατάσταση του.

Ο Ισπανός πέρασε τα γενέθλια του στην χώρα του με την γυναίκα του και την οικογένεια του προγραμματίζοντας ταυτόχρονα την άφιξη του στην Ελλάδα.

Ο εξτρέμ του Τριφυλλιού αναμένεται στη χώρα μας στην ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον μάνατζερ του.

Με την έλευση του, ο Αϊτόρ θα υπογράψει και το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Ένα συμβόλαιο χρυσό όπως ήδη σαν έχουμε κάνει γνωστό αφού ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τις 850.000 ευρώ ενώ μέχρι τώρα λάμβανε μόλις 400-450.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr