Πετρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλούς βαθμούς»

Πετρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλούς βαθμούς»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε για τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο άλλοτε πράσινος στο σπορφμ:

Για το Άρης-Παναθηναϊκός:

«Είναι περίεργο ματς, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες για να πάρεις ένα παιχνίδι και να κάνεις πορείες. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, θα θέλει λίγο χρόνο φαντάζομαι. Και οι δυο ομάδες είναι σε μια περίεργη φάση».

Για το φινάλε της σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Ο Παναθηναϊκός έχασε πολλούς βαθμούς, ήταν πολύ μπροστά. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός πλησίασαν. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι σε καλό μομέντουμ αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Το αφήνω ανοιχτό, υπάρχουν ντέρμπι έχει χρόνο δεν είναι τελειωμένο. Στο Κύπελλο μάλλον θα δούμε τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ».

Παρασκήνιο με Μαντσίνι: Τι αναφέρει για το Άρης-Παναθηναϊκός

Το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερο για τον Ντανιέλ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αντίπαλο απέναντι στην πρώην ομάδα του και θα βρεθεί στο στόχαστρο του κόσμου του Άρη.

Σύμφωνα με την sportday, ο Μαντσίνι δεν το σκέφτεται καθόλου αυτό και στις συζητήσεις που είχε με τους νυν συμπαίκτες του υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού είναι έτοιμο να δώσει το 100% με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με το διπλό από την Θεσσαλονίκη.

Τέλος, θα προσπαθήσει να βρει και το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα όπως έκανε και ο Κλεϊνχέισλερ στον αγώνα με την Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική.

Αϊτόρ: Έρχεται και υπογράφει «χρυσό» συμβόλαιο

Ο Αϊτόρ συμπλήρωσε χθες τα 27 χρόνια ζωής με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκατοντάδες φίλους της ομάδας να του εύχονται τα καλύτερα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους πάντες και έστειλε ένα βίντεο το οποίον τον δείχνει να δουλεύει για την πλήρη αποκατάσταση του.

Ο Ισπανός πέρασε τα γενέθλια του στην χώρα του με την γυναίκα του και την οικογένεια του προγραμματίζοντας ταυτόχρονα την άφιξη του στην Ελλάδα.

Ο εξτρέμ του Τριφυλλιού αναμένεται στη χώρα μας στην ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον μάνατζερ του.

Με την έλευση του, ο Αϊτόρ θα υπογράψει και το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Ένα συμβόλαιο χρυσό όπως ήδη σαν έχουμε κάνει γνωστό αφού ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τις 850.000 ευρώ ενώ μέχρι τώρα λάμβανε μόλις 400-450.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr