Παναθηναϊκός: Τα νέα δεδομένα για Μάγκνουσον

Ατυχία με Μάγκνουσον - Αυτά τα ματς χάνει στον Παναθηναϊκό

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει ν’ αγωνιστεί από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στις 8 Ιανουαρίου και η απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είναι δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός στην «OPAP Arena» δεν έχασε μόνο το ματς κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος υπέστη θλάση που τον έχει κρατήσει περίπου έναν μήνα εκτός δράσης. Ένα διάστημα που είναι αρκετό ώστε ο οποιοσδήποτε παίκτης να χάσει το ρυθμό του και να θέλει χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά του.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και είναι πλέον στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο πολύ δύσκολα θα παίξει βασικός κόντρα στον Άρη. Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι υψηλών απαιτήσεων κι ο Μάγκνουσον δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον έχει μεν στην αποστολή αλλά δε θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα. Η λογική ανάφερει ότι στο πλάι του σταθερού Μπαρτ Σένκεφελντ θα βρίσκεται ένας εκ των Πούγγουρα-Σάρλια.

Η ενημέρωση για τη σημερινή προπόνηση:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, εξάσκηση στα τελειώματα. Στην προπόνηση με την ομάδα μπήκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος έκανε συμπληρωματικά και δικό του πρόγραμμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr