Η συγκινητική ομιλία του Φρόκου πριν το παιχνίδι με την Πόρτο: «Παίξτε για το Τριφύλλι»

Η συγκινητική ομιλία του Φρόκου πριν το παιχνίδι με την Πόρτο: «Παίξτε για το Τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός Κ19 αντιμετώπισε την Πόρτο για τα play off του Youth League και λίγο πριν τη σέντρα ο Λεάντρο Φρόκου προχώρησε σε μια συγκινητική και ταυτόχρονα ηγετική ομιλία.

Στα τμήματα των ακαδημιών οποιασδήποτε ομάδας αυτό που παρατηρούμε είναι η αγάπη που έχουν οι περισσότεροι παίκτες για το σύλλογο που εκπροσωπούν. Μια ρομαντική και αληθινή αγάπη για το έμβλημα, τα χρώματα και την ιστορία του κλαμπ. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιον σύλλογο εκπροσωπούν και προσπαθούν να σταθούν στο ύψος τους.

Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και στις ακαδημίες του έχει παιδιά που αγαπούν αληθινά κι αγνά το Τριφύλλι. Κάτι που φαίνεται από τις πράξεις και τη συμπεριφορά των νεαρών παικτών πριν, μετά και κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα με τελευταίο παράδειγμα εκείνο του Λεάντρο Φρόκου.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος μέσος του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στο Τριφύλλι και την Πόρτο παραχώρησε μια ομιλία στους συμπαίκτες του και τους ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ να παίξουν με πάθος και για το Τριφύλλι που φορούν στο στήθος.

Δείτε την ομιλία του Φρόκου:

Exit mobile version