Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, κλείνει στη Σαμπντόρια!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πέντε ελεύθεροι που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το Τριφύλλι

Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ που είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό μέσα στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών τελικά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα τη Σαμπντόρια.

Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ που στο παρελθόν έχει περάσει από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα μέσα στον Φεβρουάριο το όνομα του Ισπανού εξτρέμ είχε προταθεί στους πράσινους, οι οποίοι όμως ποτέ δεν πήραν ζεστά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τελικά ο 29χρονος άσος βρήκε συμβόλαιο στην Ιταλία, καθώς συμφώνησε ν’ αγωνιστεί με τη Σαμπντόρια. Αυτό σημαίνει πως από εδώ και πέρα ο Χεσέ Ροντρίγκεθ θ’ αγωνίζεται στη Serie A και σε μια ομάδα που προσπαθεί να σώσει την κατηγορία.

Για την ιστορία ο Ισπανός εξτρέμ αγωνιζόταν στην Τουρκία μέχρι πριν λίγο καιρό, ωστό η Ανκαραγκουτσού αποφάσισε να μη συνεχίσει άλλο τη συνεργασία μαζί του, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του εκεί. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους μ’ ένα διαζύγιο κοινής συναινέσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr