Παναθηναϊκός: Τα 2+3 ταλέντα που «βλέπει» ο Γιοβάνοβιτς

Γιοβάνοβιτς: «Δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού μπορεί να αποκλείστηκε από την Πόρτο στα play off του Youth League, ωστόσο είχε εξαιρετική παρουσία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τσεκάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός Κ19 αντιμετώπισε λίγες μέρες πριν την Πόρτο για τα play off του Youth League αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Οι «Δράκοι» είναι παραδοσιακά μια μεγάλη δύναμη και το 2019 είχαν κατακτήσει για τελευταία φορά και τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το επίπεδο δυσκολίας για την ελληνική ομάδα ήταν σαφώς δύσκολο, όμως οι πράσινοι στάθηκαν εξαιρετικά και κατάφεραν να κοντράρουν την Πόρτο σε σημείο που στο τέλος έμεινε η πικρία γιατί η ομάδα μπορούσε να πάρει την πρόκριση και να συνεχίσει στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάλιστα βρέθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» προκειμένου να παρακολουθήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές της Κ19 και να τους δει σε ανταγωνιστικές συνθήκες. Όπως είναι λογικό το μέλλον μιας ομάδας είναι και οι ακαδημίες της με τον Σέρβο τεχνικό να το γνωρίζει αρκετά καλά αυτό.

Σύμφωνα με τη «Livesport» ο πρώτος παίκτης που παρακολουθήθηκε από τον Γιοβάνοβιτς ήταν ο Μπιλάλ, ο οποίος μπορεί να μην ήταν τόσο καλός, όμως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα project του συλλόγου.

Ο 19χρονος φορ πρέπει να δυναμώσει και να βελτιωθεί τακτικά, για να είναι μελοντικά στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο δεύτερος παίκτης που τσεκαρίστηκε ήταν ο 18χρονος χαφ Τάσος Συμεωνίδης, ο οποίος είχε ξεχωρίσει και στην χειμερινή προετοιμασία στην Κύπρο.

Τέλος, ο Γιοβάνοβιτς παρακολούθησε και τους Κυριόπουλο, Βολάκη και Καλοσκάμη.

Τρεις παίκτες που θεωρούνται μεγάλα ταλέντα των ακαδημιών αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζονται βελτίωση προκειμένου να μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Αυτή τη στιγμή δυνατό προβάδισμα για μια θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας παίρνουν οι Μπιλάλ και Συμεωνίδης.

Exit mobile version