Ποιος Ολυμπιακός και ποιος ΠΑΟΚ – «Έσκισε» το σποτ του Παναθηναϊκού σε περιεχόμενο και προβολές! (vid)

Ποιος Ολυμπιακός και ποιος ΠΑΟΚ - «Έσκισε» το σποτ του Παναθηναϊκού σε περιεχόμενο και προβολές! (vid)

Παρότι αναρτήθηκε τελευταίο το διαφημιστικό σποτ του Παναθηναϊκού – που συγκίνησε τα εκατομμύρια των φιλάθλων του – εκείνο σημείωσε και τις περισσότερες προβολές στο πρώτο 24ωρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε και το καλύτερο περιεχόμενο. 

Στους ήχους της Παλαιάς Αθήνας το σποτ του Τριφυλλιού της Stoiximan ήταν εικόνα που ξεχώρισε μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευσή του.

Το σποτ του Παναθηναϊκού σημείωσε περίπου 40.000 προβολές την πρώτη μέρα, το αντίστοιχο του Ολυμπιακού 27.000, ενώ του ΠΑΟΚ 20.000.


Φυσικά, το περιεχόμενο έκανε το βίντεο του Παναθηναϊκού ανάρπαστο.

Ήταν μια ιδανική διαφήμιση και για την πρωτεύουσα της Ελλάδας μέσω της «πράσινης» κουλτούρας στο Κέντρο και στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου βρίσκεται, φυσικά, το «στολίδι» της Λεωφόρου.

Και το σημαντικότερο. Κοινό στοιχείο των τριών βίντεο από Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ ήταν η εμφάνιση ενός θρύλου από κάθε σύλλογο περίπου στα 40 δευτερόλεπτα.


ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός παρουσίασε έναν εμβληματικό πρώην ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα, τον τεράστιο Δημήτρη Σαραβάκο, καθώς οι υπόλοιποι έδειξαν Καρεμπέ και Πάμπλο Γκαρσία!

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version