Δικηγόρος ΑΕΚ: «Αντικανονικό γήπεδο, υπεύθυνος ο γηπεδούχους- Ματαίωση και η φιλοξενούμενη ομάδα τον κερδίζει»

Υπεύθυνος γηπέδου Ατρόμητου: «Ο κανονισμός λέει λέιζερ, όχι μεζούρα. Γιατί δεν μας κάλεσε ο διαιτητής;»

Απίστευτες τοποθετήσεις από πλευράς ΑΕΚ οι οποίες δείχνουν ότι η κιντρινόμαυρη ΠΑΕ έχει ως μοναδικό σκοπό την νίκη στα χαρτιά.

Αναλυτικά:

Αλεξίου: “Άκουσα να αμφισβητείται όχι μόνο το μέσο αλλά και τα σημεία μέτρησης. Το ειπα και στην αρχή, δεν ζήτησε η ΑΕΚ να πάρει τους βαθμούς, να παιχθεί ο αγώνας με κανονικά τέρματα ζήτησε. Το ζήτησε στις 4.45. Θα μπορούσαν τα τέρματα να έχουν βγει ακόμα και πακτωμένα και να αντικατασταθούν. Δεν το έκανε ο Ατρόμητος

Αλεξίου: “Από τη στιγμή που γνώριζαν και αποδείχθηκε ότι το γνώριζαν, δεν έκαναν κάτι να το διορθώσουν. Τους διόρθηκε υπερδιπλάσιος χρόνος, 45 λεπτά. Ο κανονισμός χορηγεί 30 λεπτά δεν μπορώ να δεχτώ τίποτα άλλο πέραν της υπαιτιότητας του Ατρόμητου”

Ρίζου (ΑΕΚ): “Να ερθούμε να παίξουμε τον αγώνα αλλά με ποιά διάταξη; Όταν η ΑΕΚ πήγε στο γήπεδο του ΠΕριστερίου πήγε για να αγωνιστεί. Όταν ο τερματοφύλακας της διαπίστωσε ότι ή αυτός ψήλωσε ή το τέρμα κόντινε, διαμαρτυρηθήκαμε στο διαιτητή. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, να παιξουμε σε ένα γήπεδο με κοντά δοκάρια. Δώσαμε χρόνο και οι υπεύθυνοι του Ατρόμητου έσκαψαν το γήπεδο και δημιούργησαν και άλλο πρόβλημα.  Ο μόνος αρμόδιος ήταν ο διαιτητής, ματαίωσε τον αγώνα. Πως να πάει να παίξει η ΑΕΚ, το γήπεδο δεν ήταν κανονικό.”

Ρίζου: “Η ΑΕΚ είναι σοβαρή, δεν είναι φαιδρή να μιλάει για δόλο χωρίς να γνωρίζει. Αυτά είναι αστειότητες, αστείων ανθρώπων, να λέμε για δόλο χωρίς να γνωρίζουμε.  Το γήπεδο ήταν αντικανονικό, υπεύθυνος είναι η γηπρδούχους ομάδα, ο αγώνας ματαιώνεται και η φιλοξενούμενη ομάδα τον κερδίζει. Είναι τόσο σαφής η διατύπωση του κανονισμού που οτιδήποτε άλλο είναι να είχαμε να λέγαμε”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr