Το αδιανόητο fair play του Βολάκη - «Έσωσε» την Πόρτο από άδικη αποβολή! (vid)

Το αδιανόητο fair play του Βολάκη - «Έσωσε» την Πόρτο από άδικη αποβολή! (vid)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Πόρτο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το Youth League και παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με 1-0 έδειξε πως τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα είναι γαλουχημένοι με τον σωστό τρόπο.

Παναθηναϊκός και δίκαιο είναι δύο στοιχεία που πάνε μαζί. Δύο στοιχεία που συμβαδίζουν και που περνούν από γενιά σε γενιά.

Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι αθλητές του συλλόγου να έχουν από μικροί τη συγκεκριμένη νοοτροπία.

Να σέβονται τους κανονισμούς και τον αντίπαλο και να μη δέχονται να έχουν επιτυχίες με άνομα μέσα.

Κάτι που αποδείχθηκε και στο παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο για το Youth League, όταν ο Παυλάκης δέχθηκε ένα φάουλ για κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης μπερδεύτηκε και πήγε να δείξει την κάρτα σε λάθος παίκτη, ο οποίος είχε ήδη μία στο παιχνίδι. Αυτό θα σήμαινε πως η Πόρτο θα έμενε με δέκα παίκτες.

Σ’ εκείνο το σημείο όμως ο Βολάκης πήγε στον διαιτητή και του υπέδειξε ποιος παίκτης έκανε την παράβαση και πρέπει να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.

Με λίγα λόγια ο Βολάκης έσωσε την Πόρτο από αριθμητικό μειονέκτημα κι απέδειξε έμπρακτα ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού μαθαίνουν να έχουν αξίες από μικρά παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr