Η αντίδραση του Σισέ στις ατάκες του Νιόπλια για τα... στοιχήματα! (pic-vid)

Η αντίδραση του Σισέ στις ατάκες του Νιόπλια για τα... στοιχήματα! (pic-vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας αποκάλυψε ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που αφορούσαν τον Τζιμπρίλ Σισέ στο διάστημα που βρέθηκαν μαζί στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νιόπλιας στην προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός έχει να θυμάται αρκετές ωραίες ιστορίες από τη συγκεκριμένη συνύπαρξη, η οποία οδήγησε το σύλλογο σε δύο τίτλους (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Μία απ’ αυτές τις ιστορίες είχαν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση του Γάλλου φορ, η οποία κυριολεκτικά ξεχείλιζε. Συγκεκριμένα ο Νιόπλιας ανέφερε πως ο Σισέ έβαζε στοίχημα 500 ευρώ με τον τερματοφύλακα ότι θα του βάλει 10/10 μονοκόματα σουτ.

Μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, ο Γάλλος επιθετικός φρόντισε ν’ απαντήσει στον Νίκο Νιόπλια μέσω στόρι του στο instagram. Συγκεκριμένα ο πρώην killer του Τριφυλλιού ευχαρίστησε τον πρώην προπονητή του για τα λόγια που ανέφερε εκείνος προς το πρόσωπό του.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betarades.gr (@betarades.gr)

Δείτε την απάντηση του Σισέ:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr