Σκάουτ στη Λεωφόρο για ταλέντα του Παναθηναϊκού
Ουκ ολίγοι σκάουτ ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Πόρτο (Cosmote Sports 3, 19:00) με έπαθλο το εισιτήριο για τους «16» του UEFA Youth League.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, στην Αθήνα βρίσκονται ήδη σκάουτ από δύο ιταλικούς συλλόγους, έναν γερμανικό, έναν ελβετικό, έναν γαλλικό σύλλογο, ενώ ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ συλλόγου της La Liga θα πάρει επίσης θέση στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Στο μπλοκάκι των απεσταλμένων των ευρωπαϊκών συλλόγων συμπεριλαμβάνονται αρκετά ονόματα, ωστόσο σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Αιγύπτιος φορ του Παναθηναϊκού, Μπιλάλ Μάζχαρ, ο οποίος έχει πετύχει 9 γκολ σε 3 συμμετοχές!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική»: Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι αιχμές, η στήριξη και η σιγουριά για τη συνέχεια
- Αταμάν: «Μηνύματα» για Βαλένθια - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον ημιτελικό του Final Four αν προκριθεί
- Επική ατάκα Φαρίντ μετά το Παναθηναϊκός-Μονακό!