Παναθηναϊκός: Η σημαντική λεπτομέρεια στο νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Η σημαντική λεπτομέρεια στο νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ

Η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Ισπανού για την επέκταση της συνεργασίας τους μετά (και) το φετινό καλοκαίρι είχε αίσιο τέλος, με την τελική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε πριν το σαββατοκύριακο (4-5/2) να βγάζει… λευκό καπνό.

Ο ατζέντης του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη (2/2) και η προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” επικυρώθηκε ουσιαστικά το βράδυ της Παρασκευής (3/2), δηλαδή την ημέρα των 115ων γενεθλίων του συλλόγου.

Αν και υπήρξε αρχικά μία σημαντική διαφορά ανάμεσα τις δύο πλευρές, όσον αφορά ορισμένα οικονομικά σημεία του νέου συμβολαίου, κατόπιν προτάσεων κι αντιπροτάσεων οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά σε όλα τα βασικά σημεία της επέκτασης της συνεργασίας τους κι έγινε πράξη αυτό που ήθελε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Στο νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ θα περιλαμβάνεται μία… γενναία αύξηση, καθώς από τις 450.000 ευρώ, οι απολαβές του θα αγγίξουν πλέον τις 800.000 ευρώ ετησίως. Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν κάποια συγκεκριμένα μπόνους στόχων (προσωπικών κι ομαδικών) και συμμετοχών.

Η σημαντική λεπτομέρεια

Η συμφωνία αφορά επέκταση για 2+1 έτη. Κλειστό συμβόλαιο έως το 2025 και προοπτική επέκτασης γι’ άλλον έναν χρόνο. Η ενεργοποίηση του «+1», δεν θα έρθει μέσω κάποιου όρου (π.χ. αριθμού συμμετοχών), αλλά είναι ζήτημα του κλαμπ. Κοινώς είναι θέμα του Παναθηναϊκού πότε θα ενεργοποιήσει την επέκταση ενός ακόμη χρόνου.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News