Κόλκας: «Από δω και πέρα, όλοι στο γήπεδο με μια μεζούρα!»

Βασιλόπουλος: «Με Μπουκέ ο Παναθηναϊκός ήρθε στη θέση του ΠΑΟΚ με Λαόθ!»

Ο Σταύρος Κόλκας σχολίασε την αναβολή στο Ατρόμητος – ΑΕΚ, αλλά και τα όσα έγιναν στην Τούμπα με το πανό κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά:

Για την αναβολή στο Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Τίποτα δεν τελείωσε, απλά είναι λίγο εκνευριστικό αυτό που συνέβη στο Περιστέρι. Πραγματικά αν σας γεμίζουν αυτές οι πρακτικές και αυτές οι νίκες να το κοιτάξετε.

Θα μου πεις, εδώ άλλα κι άλλα έχουν γίνει και δεν έχει ανοίξει μύτη. Από εδώ και πέρα λοιπόν, όλοι στο γήπεδο με μία μεζούρα.»




Για το πανό στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο για να ισοπεδώσει τον Ολυμπιακό. Όμως όταν έχεις μπει τόσο καλά και δεν σκοράρεις, είναι σίγουρα ένας καλός οιωνός.

Θα ήταν και το δίκαιο, αφού τα καραγκιοζλίκια που έκαναν οι φιλοξενούμενοι για ένα πανό που ουδεμία σχέση είχε με το ύφος αυτού που σηκώθηκε λίγες μέρες πριν στο Βικελίδης, έπρεπε νομοτελειακά να πληρωθούν.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr