Παναθηναικος - Λαμια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 5/2

Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας!

Παναθηναικος – Λαμια καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 21ης αγωνιστικής της Super League

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός. Και στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τη Λαμία η νίκη είναι «μονόδρομος».

Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά φέτος έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας και για να μην χάσουν την επαφή τους με αυτή πρέπει να αντιδράσουν. Μόνο έτσι θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλά και τη δύσκολη έξοδο της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός στον β’ γύρο του πρωταθλήματος είναι σκιά του καλού του εαυτού. Το γεγονός ότι μετράει 3 ήττες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα), 2 ισοπαλίες (ΟΦΗ, Ιωνικό) και μόλις δύο νίκες (Λεβαδειακό και ΠΑΣ) αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι «πράσινοι» μέσα σε 7 παιχνίδια πέταξαν στα «σκουπίδια» ότι έχτισαν στον πρώτο γύρο που ολοκλήρωσαν αήττητοι. Από το +8 βρέθηκαν από την ΑΕΚ βρέθηκαν στο -2 και στη 2η θέση μετά την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παναθηναϊκός-Λαμία με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sports1 HD.

Παναθηναικος – Λαμία καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Στην Τρίπολη το ματς στράβωσε για τα καλά για τον Παναθηναϊκό όταν ο Κουρμπέλης σε διάστημα έξι λεπτών δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτα και αποβλήθηκε στο 33’. Ο Αστέρας χωρίς να κάνει πολλά πράγματα πάνω στο χορτάρι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με σουτ του Μπαρτόλο (88’).

Ο Κουρμπέλης ήταν ο μοιραίος και με τη λήξη της αναμέτρησης ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του. Μέσα στην εβδομάδα, η διοίκηση τον τιμώρησε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για αντιαθλητική συμπεριφορά. Ο αρχηγός του τριφυλλιού βγήκε μπροστά και παραδέχτηκε το λάθος που έκανε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά και να πάρω θέση για τον αγώνα. Άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες και την πλήγωσα. Δέχομαι την όποια κριτική και τα πάντα για την αποψινή ήττα. Εγώ φταίω».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Τρίπολη είδε εκ νέου τους Σπόραρ και Παλάσιος να βρίσκονται σε ρηχά νερά, ενώ υπάρχει προβληματισμός και για την εικόνα του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος δεν βοήθησε και εμφάνισε σημάδια κούρασης στα τελευταία παιχνίδια. Ο coach του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα (Μαντσίνι, Κλάινχαϊσλερ) μετά το 75’ και το γεγονός ότι δεν θέλησε να ρισκάρει τελικά του γύρισε «μπούμερανγκ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News