Τελική ευθεία για Βοτανικό: Τα επόμενα βήματα, πότε η έναρξη της κατασκευής

Βοτανικός: Ξένες εταιρίες για  το γήπεδο!

Ο μεγάλος στόχος είναι το μέσα στο καλοκαίρι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα σε ανάδοχο και Δήμο Αθηναίων.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής διαγωνισμού του Δήμου Αθηναίων και τη γνωστοποίηση ότι μόνο η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ- ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – ΑΚΤΩΡ κατέθεσαν εγγυητική (υπήρχε άλλη μια προσφορά από την εταιρία cosmograss, η οποία, όμως, δεν κατέθεσε εγγυητική), το μεγάλο έργο μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.

Επί της ουσίας περνάμε στο διάστημα στο οποίο όλοι θα μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό. Η επιτροπή διαγωνισμού απέστειλε το πρακτικό στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων και μέσα στο επόμενο 20ήμερο θα ανακοινωθεί και επισήμως ότι η κοινοπραξία των τριών μεγάλων εταιριών θα αποτελέσει τον προσωρινό ανάδοχο.

Τους επόμενους μήνες ο ανάδοχος θα πρέπει να στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι να υπογραφτεί η σύμβαση. Από εκεί και μετά θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου.Το παραπάνω θα γίνει μέσα στο έτος δεδομένα.

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος είναι κάτι τέτοιο να συμβεί το καλοκαίρι προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για το 2026. Υπενθυμίζεται ότι από την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη της κατασκευής απαιτούνται 36 μήνες για να είναι έτοιμο το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας! – sportfm.gr

Τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2022/23 με αντίπαλο τη Λαμία στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (5/2/2023, 5 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στις 3 μ.μ.
Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
6, 7 20€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 30€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α 40€
5Α, 9, 11 60€
2 80€
3 150€

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τη Λαμία επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 2 μ.μ.

– Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News